Welkom op onze website !
Groothandel Web Shop
 

Over ons

Welkom op de website van Group Lataire.

De familie Lataire is toe aan de derde generatie als handelaar in diervoeders. Sinds 2007 zijn de activiteiten uitgebreid met groothandel en export. Group Lataire is een Belgisch bedrijf met een afzet in meer dan 30 landen wereldwijd.

Group Lataire heeft de ambitie om met een realistische aanpak en duidelijke focus een compleet assortiment samen te brengen onder één dak.
De focus ligt op “ Animal Healthcare “: vitaminen, voorschriftvrije geneesmiddelen, gezondheidsproducten en speciale voeding voor vogels en duiven. Het eigen merk ‘Suskewiet’ omvat een gamma nicheproducten voor zangvogels of vinkensport. Daarnaast is Group Lataire ook een specialist op vlak van duivensport. Met meer dan 1200 duivenartikels bieden we een onwaarschijnlijk groot gamma voedingssupplementen en accessoires aan voor competitieduiven.

Door de groei van ons bedrijf hebben we eind 2015 een groter magazijn in gebruik genomen in het industriegebied van Aalter. Vanuit deze vestiging voorziet Group Lataire de dierenspeciaalzaken, dierenartsen en apotheken van alle nodige producten. Vanwege het internationaal karakter verzenden wij per koerier en distributiedienst binnen Europa, luchtvracht via de luchthavens van Zaventem en Luik en zeevracht via de havens van Zeebrugge en Antwerpen.

Group Lataire staat voor optimale flexibiliteit waardoor onze medewerkers onze klanten snel en betrouwbaar kunnen leveren.